JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA ZİYARET
2022-09-28 10:29:00

BİGA TSO’DAN JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yöneticileri, 27 Eylül 2022 Salı günü Biga Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Servi’yi makamında ziyaret etti.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yönetim üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Serdar Seçilen ve Fuar Komite Başkanı Cüneyt Oflaz ile Arş. ve İstat. Me. Ahmet Boz’un hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Biga TSO Başkanı Doğan ziyarette yaptığı konuşmada “Huzur ve güvenimiz için gece gündüz demeden görev yapan Jandarma personeline teşekkür ediyoruz. Biga’da iş insanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, güvenlik güçlerimiz Biga’nın başarısı ve huzuru için çalışıyor. Biga, üretim gücüyle, ticari yapısıyla ülkemizin gelişmekte olan bir bölgesi. İş dünyası olarak Biga’nın ve ülkemizin hedeflerine katkı sağlamak için her zaman tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapıyoruz” dedi.

Doğan ayrıca, her zaman ve her yerde olduğu gibi 30 Eylül-02 Ekim tarihlerinde 16’ncısı yapılacak Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı (Biga Fuarı)’nda da jandarma kuvvetlerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek Yüzbaşı Servi ve tüm çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi.