İYİ PARTİ HEYETİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET
2022-12-23 14:12:00

İYİ PARTİ HEYETİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET.

İyi Parti Çanakkale İl Başkan Adayı Av. Eşref Bener Varol, partinin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte 23 Aralık 2022 Cuma günü saat 16.30’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İyi Parti heyetini Biga TSO’ya gelişlerinde Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergin Sezen ve Sedat Özer karşıladı.

Başkan Doğan tarafından İyi Parti heyetine Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür edildi. Doğan, İyi Parti İl Başkan Adayı Av. Varol’a bu süreçte başarılar diledi. Doğan ayrıca, tüm siyasi partilere eşit mesafede istişare kültürümüzü devam ettiriyoruz. Siyasilerimizle istişare ederek üyelerimizin sektörel sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz dedi.

İyi Parti’nin, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini belirten İyi Partili İl Başkan Adayı Varol; “Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı bölgenin güçlü ve lokomotif kuruluşlarından biri olarak görüyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da Oda yönetimine ve Meclisine başarılı ve verimli çalışmalar diliyoruz” dedi.

Varol ayrıca, Biga TSO yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, İyi Parti’nin gelecek projeksiyonu ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.