BİGA TSO HEYETİNDEN KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET
2022-08-23 13:14:00

BİGA TSO HEYETİNDEN KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 11.00'de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Biga TSO heyetini Keşan TSO'ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Meclis Başkan Yardımcısı Cahit Mercan ve meclis üyeleri karşıladı.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında bölgelerin yatırım olanakları ve işbirliği yapılabilecek alanlar ile ticaret ve tarım ekonomisi üzerine istişarelerde bulunularak, coğrafi işaretli ürünler konusunda yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.