SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI ÇALIŞMA İZNİ HAKKINDA DUYURU
2020-12-04 16:27:00

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI ÇALIŞMA İZNİ HAKKINDA DUYURU

T.C. Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 01.12.2020 tarih ve 12 sayılı kararı ile;

Yeni bir karar alınıncaya kadar ilimiz genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00'de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına,

Hafta içerisinde yer alan günlerde ise (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına,

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla yukarıda anılan kararın “Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Tutulan Yerler ve Kişiler Listesi”nde belirtilen yerler ve kişilerin kısıtlamadan muaf tutulmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda 05.12.2020 (Cumartesi) ve 06.12.2020 (Pazar) günlerine münhasıran Odamız üyesi muafiyet kapsamındaki firmaların ve yanlarında çalışanların denetimlerde bu kapsamda olduklarını belgelendirebilmelerini teminen, aşağıdaki linkte yer alan belge, firmaların kendi antetli kağıtlarına yine firmalarımızca kaşelenip, imzalanacak şekilde düzenlenecek olup, firma çalışanları için belge ekinde sunacakları SGK'dan alınan "Sigortalı Hizmet Listesi"nin eklenmesi gerekmektedir.

Odamızca herhangi bir onay sürecine gerek bulunmamaktadır.

"İzin Belgesi"ni indirmek için tıklayınız.

"T.C. Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 01.12.2020 tarih ve 12 sayılı Kararı"nı indirmek için tıklayınız.

"T.C. Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 01.12.2020 tarih ve 12A sayılı Kararı"nı indirmek için tıklayınız.

Önemle bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,