SEÇMEN LİSTELERİNİN ASKIYA ÇIKARILMASI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU..!
2022-11-02 11:58:00

ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN İLÇE SEÇİM KURULU TARAFINDAN ONAYLANAN SEÇMEN LİSTELERİNİN ASKIYA ÇIKARILMASI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU..!

Sayın Üyemiz,

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen takvime göre 12 KASIM 2022 CUMARTESİ günü İstiklâl Mah. Kevser Özengil Cad. No: 16 Biga adresinde bulunan Oda hizmet binamızın 2. katında bulunan Konferans Salonu’nda, 08:00-17:00 saatleri arasında gizli oy açık tasnif esaslarına göre yapılacak olan meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerine ilişkin İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan seçme ve seçilme yeterliliğine olan üyelerimizin KESİN listeleri 07-08-09 Kasım 2022 (Pazartesi, Salı, Çarşamba) tarihlerinde Odamız ilân panosunda incelemeye açık olacaktır. İlânen duyurulur..!