Odamız Organları Seçim Tarihleri, Seçmen Listelerinin Askıya Çıkarılması ve Listelere İtiraz Hk.
2022-10-20 15:59:00

Odamız Organ Seçimleri İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen takvime göre 12 KASIM 2022 CUMARTESİ günü İstiklâl Mah. Kevser Özengil Cad. No: 16 Biga adresinde bulunan Oda hizmet binamızın 2. katında bulunan Konferans Salonu’nda, 08.00-17.00 saatleri arasında gizli oy açık tasnif esaslarına göre yapılacaktır.

9 meslek grubuna ait İlçe Seçim Kurulu tarafından onaylanan seçme ve seçilme yeterliliğine sahip olan üyelerimizin kayıtlı olduğu listeler 21 Ekim 2022 Cuma günü itibariyle Odamız hizmet binasında askıya çıkarılacak, (3) tam iş günü Odamız ilân panosunda incelemeye açık olacaktır. İlçe Seçim Kurulunca onaylanan seçme ve seçilme yeterliliğine sahip olan üyelerimizin kayıtlı olduğu listeler 25 Ekim 2022 Salı günü saat 17.00’de askıdan indirilecektir.

Üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için listeleri kontrol etmeleri ve listelere karşı itirazı olanların, askı süresi içinde belgeleri ile birlikte Biga İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na müracaat etmeleri ilânen duyurulur.