Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri 12 Kasım’da Yapılacak
2022-09-06 15:35:00

Biga TSO’da Seçim Takvimi Belli Oldu: Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri 12 Kasım’da Yapılacak

1500’ü aşan üyesiyle Güney Marmara’nın önemli tarım, hayvancılık, ticaret ve sanayi kenti olan Biga’nın en büyük mesleki odası konumunda olan Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Biga TSO) organ seçimlerine ilişkin seçim takvimi belli oldu. 2022-2025 döneminde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri, 12 Kasım Cumartesi günü Biga TSO Hizmet Binasında yapılacak seçimle belirlenecek.

Biga TSO’ya üye seçmenlerin 9 Meslek Komitesi temsilcisi için sandık başına gideceği seçimlerde, yeni dönemde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis üyeleri belirlenecek.

Yönetim Kurulu 17 Kasım Perşembe günü belirlenecek

Biga TSO seçim takvimine göre; Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Meclis Başkan ve Başkan Yardımcıları ile Katip Üye, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegelerinin seçimi 17 Kasım Perşembe günü Oda hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Aynı şekilde 9 Meslek Komitesi için Komite Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimleri de 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.