EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE POLİS HAFTASI ZİYARETİ
2022-04-07 10:15:00

BİGA TSO’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan ve Cüneyt Oflaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 177’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat’ı 06 Nisan 2022 Çarşamba günü ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Bolat’ın şahsında tüm emniyet teşkilâtımızın kuruluş yıl dönümünü ve 04-10 Nisan Polis Haftası’nı kutladıklarını söyledi.

Kolluk kuvvetlerinin, Biga’nın huzur ve asayişi için fedakârca çalıştıklarını ifade eden Doğan, “Sayın Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedirler. İlçemizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İlçe Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, ziyaretlerinden dolayı Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür etti.