CHP HEYETİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
2022-11-18 12:58:00
CHP HEYETİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Genel Meclisi üyeleri Hakkı Sezen ve Levent İrez ve ilçe yönetiminde oluşan CHP heyeti 18 Kasım 2022 Cuma günü saat 16.00’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 12 Kasım 2022 tarihinde yapılan seçimle yenilenen Biga Ticaret ve Sanayi Odası organ üyelerinin ve seçim sonucunun Biga ve bölge ekonomisi için hayırlı olması temennisinde bulundu ve Başkan Doğan ve yönetimine başarılar diledi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ile meclis, yönetim kurulu ve meslek komite üyeleri tarafından karşılanan CHP heyetine Başkan Doğan öncelikle Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. Doğan yaptığı konuşmasında Biga’nın birlik ve beraberlikle her türlü engeli aşacağını; hem sanayinin hem ekonominin hem tarımın hem ticaretin gelişmesi için Biga’nın güçleri birleştirmeye ihtiyacı olduğunu, ortak paydanın Biga ve hedeflerinin ise yine Biga’nın ekonomik gelişimi olduğunu ifade ederek, Biga’da sürdürülen bazı proje ve çalışmaların hayata geçmesinin hep birlikte hareket ederek ve güç birliği yaparak mümkün olduğunun altını çizdi. Biga OSB ve yatırım ortamı hakkında açıklamalar yapan Doğan, Biga’nın sürekli gelişmeye devam ettiğini, Oda olarak diğer tüm kurumlarla birlikte bu gelişmeye öncülük etmeye çalıştıklarını, bu kapsamda faaliyetler ve görüşmeler yaptıklarını söyledi.