ÇANAKKALE VALİSİNE ZİYARET
2022-09-20 16:21:00

BİGA TSO HEYETİNDEN ÇANAKKALE VALİSİNE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Fuar Komitesi Başkanı Cüneyt Oflaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 20 Eylül 2022 Salı günü Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Başkan Doğan tarafından, Biga’nın ticaret ve sanayisi, Biga OSB genişleme sahası ve Biga’daki yatırım olanakları ile Biga Fuarı hakkında geniş bilgiler verildi. Doğan, Biga TSO önderliğinde, Biga’nın tüm dinamikleri ile birlikte 30 Eylül-02 Ekim 2022 tarihlerinde 16. Biga Fuarı’nın açılışını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, fuara bu yıl yoğun talepler aldıklarını, standların tamamının şimdiden tahsis edildiğini, yeni düzenlemelerle stand taleplerine yardımcı olunmaya çalışıldığını, üretici firma ve markaların ilgisinin daha da arttığını dile getirdi. Doğan ayrıca fuar ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, Vali Aktaş’ı ve tüm Çanakkalelileri 30 Eylül 2022 Cuma günü 16’ncı kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı’na davet etti.
Karşılıklı bilgi alış-verişinin ardından Vali Aktaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 30 Eylül 2022 Cuma günü açılışı yapılacak olan Biga Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.