ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 107.YILI KUTLU OLSUN..!
2022-03-17 22:54:00

TAÇLANAN ŞANLI ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN..!

Aziz milletimizin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir kahramanlık destanıdır.

Büyük bir coşkuyla kutlamakta olduğumuz 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü aynı ruh ve aynı heyecanla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 150 yıllık hayalimiz olan 1915 Çanakkale Köprüsü açılışı ile zafer coşkumuz taçlanmıştır.

Yüzyılın projesini ülkemize kazandıran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a, değerli milletvekillerimiz Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Bülent Turan’a ve Ak Parti Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu’na ve emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Büyük zaferin 107. yıldönümünde, “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi