BİGA ZİRAAT ODASI’NDAN BİGA TSO YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ
2022-12-01 08:35:00
BİGA ZİRAAT ODASI’NDAN BİGA TSO YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ
Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün, Meclis Başkanı Taner Kömürcü, Meclis Başkan Vekili Fahri Tekin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hüseyin Türköz ve Genel Sekreter Arif Ödül 01 Aralık 2022 Perşembe günü saat 15.00'te Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Şadan Doğan ve yönetimini kutlayan Başkan Ergün, aynı amaçlar doğrultusunda hareket eden kardeş kuruluşlar olarak Biga’nın gelişimi için birlikte her türlü iş birliğine, güç birliğine hazır olduklarını ifade etti ve Şadan Doğan’ı yeniden Oda Başkanı seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan da, Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güray Ergün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Biga’nın tarım ve hayvancılığı başta olmak üzere, kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ve Biga’nın Coğrafi İşaret Tescili çalışmaları devam eden ürünleri ele alındı. Başkan Doğan, nazik ziyaretlerinden dolayı Biga Ziraat Odası heyetine teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.