BİGA TSO ÜYELERİ 9 MESLEK KOMİTESİ İLE ODA MECLİSİNDEKİ TEMSİLCİLERİNİ SEÇMEK ÜZERE SANDIĞA GİDİYOR..!
2022-11-11 14:02:00

BİGA TİCARET ve SANAYİ ODASI (BİGA TSO) ÜYELERİ 9 MESLEK KOMİTESİ İLE ODA MECLİSİNDEKİ TEMSİLCİLERİNİ SEÇMEK ÜZERE SANDIĞA GİDİYOR..! GERÇEK KİŞİ (ŞAHIS İŞLETMESİ) BİGA TSO ÜYELERİ NÜFUS CÜZDANLARI İLE OY KULLANABİLİRKEN, TÜZEL KİŞİ TEMSİLCİLERİ OY VERMEK İÇİN GEREKLİ OLAN YETKİ BELGESİNİ BİGA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÜCRETSİZ OLARAK TEMİN EDEBİLECEK. ÜYELERİMİZİ, SEKTÖRLERİNDEKİ TEMSİLCİLERİNİ SEÇMEK ÜZERE SANDIĞA DAVET EDİYORUZ… 12 KASIM 2022, CUMARTESİ 08.00 – 17.00 BİGA TİCARET ve SANAYİ ODASI İstiklâl Mah. Kevser Özengil Cad. No: 16 Biga – Çanakkale 12 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ile Meclis asıl ve yedek üyeliği seçimlerinde oy kullanmak için gerekli belgeler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik'in 18. maddesinde belirtilmiş olup bunlar; GERÇEK KİŞİLER İÇİN: T.C. Kimlik numaralarını gösterir Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport vs. soğuk damgalı resmî belgeler TÜZEL KİŞİLER İÇİN: MÜNFERİDEN YETKİLİ OLAN TÜZEL KİŞİLER İÇİN: Kimlik + Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden alınmış Yetki Belgesi veya Sicil Tasdiknamesi (İmza Sirküsü) aslı ve fotokopisi (fotokopi sandık kurulunda kalacaktır) MÜŞTEREKEN YETKİLİ OLAN TÜZEL KİŞİLER İÇİN: Kimlik + Yetki Belgesi olmadan sadece Sicil Tasdiknamesi ile oy kullanılacaksa Sicil Tasdiknamesi’nde müştereken temsil yetkisi verilmiş olması halinde, müştereken yetkilendirilen temsilciler tarafından imzalanmış ve aralarından oy kullanacak temsilciyi gösterir dilekçe (Sandık Kurulu Başkanı’na verilir.)