BİGA TSO, TSE GÖZETİM TETKİKİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ.
2021-01-16 21:43:00

BİGA TSO, TSE GÖZETİM TETKİKİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Standardı Çerçevesinde Gözetim Tetkiki Online Gerçekleştirildi.

TSE Bursa Sistem ve Belgelendirme Müdürlüğü’nden Başdenetçi Gökhan Karay tarafından 14 Ocak 2021 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın TSE Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gözetim tetkiki yapıldı.

Gözetim Tetkiki sırasında sistemin geneli, süreçler, hedefler ve performans göstergeleri, yıllara göre gerçekleşmeler, Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) Toplantıları ve iç tetkik çalışmaları ile risk-firsat analizleri gözden geçirildi ve incelendi.

Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu; TSE’nin tetkik etmenin yanında, öğreten ve rehberlik eden yaklaşımı sayesinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok yararlı bilgiler edindiklerini dile getirdi.

Gözetim Tetkikine Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Başarır, Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Eğitim, Kalite ve Akreditasyon Sorumlu Gülşen Gezer, Ticaret Sicili Müdürü Fatih Başaran, Muhasebe Memuru Adnan Demir, Araştırma ve İstatistik Memuru Ahmet Boz ve Ticaret Sicili Memuru Barış Doğan katıldı.

“TSE, Odamız Hizmetlerinde Üye Memnuniyetinin Artmasına Büyük Katkılar Sağlamıştır.”

Tetkik sonuçları ile ilgili açıklamada bulunan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Bölgemizin kalkınmasında yönlendirici ve koordinatör konumunda, üyeleri tarafından benimsenen, karar alıcılar tarafından bilgisine danışılan, güvenilir ve lider bir kurum olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Biga TSO hizmet kalitesini sürekli artırmaktadır.

Üyelerimizin taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini üye memnuniyetini esas alarak hem Odamızı hem de Biga’nın ticaret ve sanayisini geliştirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte etkin ve verimli olma hedefiyle sürekli olarak kendimizi yenileyerek üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini de artırmayı hedefliyoruz. Ölçek yapısı gözetmeksizin tüm paydaşlarımız ve üyelerimize en etkili hizmet verme gayretlerimiz içerisinde, oluşabilecek tüm riskleri etkili bir şeklide yönetebilmek için de gereken altyapıyı oluşturmaya odaklanmış bulunuyoruz” dedi.