BİGA TSO RAMAZAN YARDIMLARI 800 AİLEYE ULAŞTI
2021-04-22 14:30:00

BİGA TSO RAMAZAN YARDIMLARI 800 AİLEYE ULAŞTI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, “Bu yıl da 800 aileye gıda yardımı yaptık.”

Başkan Doğan açıklamasında, “Türkiye’deki tüm odalar ve borsalar aracılığıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere her yıl Ramazan ayında yapılan gıda yardımları, Biga TSO meclis üyeleri ve meslek komite başkanları tarafından Biga ilçe merkezi ve köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.” dedi.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşamamızı Sağlayan En Büyük Değer Yardımlaşmadır”

Doğan konuşmasının devamında; “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizler de Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için Odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve Biga halkının yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.