BİGA TSO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI.
2022-11-30 14:16:00

BİGA TSO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan 29 Kasım 2022 Salı günü saat 16.30’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası meslek komite başkanları ile buluştu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Başkan Doğan’ın yanı sıra başkan yardımcıları Sedat Çakır ve Tevfik Başarır, yönetim kurulu üyeleri Ergin Sezen ve Sedat Özer, Meclis Üyesi Erol Şener, Meclis Üyesi ve 1.Meslek Komitesi (Gıda Maddeleri İmalatı) Başkan Yardımcısı Emre Birer, 2.Meslek Komitesi Başkanı (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) Ali Aydın, 3.Meslek Komitesi Başkanı (İnşaat, İnşaat Malzemeleri Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri) Levent Şahin, 4.Meslek Komitesi Başkanı (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) Utku Çetin, 5.Meslek Komitesi (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) Başkanı Av. Erhan Bitirim, 7.Meslek Komitesi Başkanı (Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Ticareti) İrfan Çınar, 8.MeslekKomitesi Başkanı (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) Hüseyin Keçeci, 9.Meslek Komitesi Başkanı (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) İlker Çiftçi, Genel Sekreter Mustafa Mutlu ile Oda personeli Adnan Demir, Gülşen Gezer ve Ahmet Boz katıldı.

Başkan Doğan Odanın yapısı, işleyişi ve faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdiği toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Bizler, iş dünyasını temsilen buradayız. Hepimiz, ‘üyelerimize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz’in kaygısını taşıyoruz. Meslek komite başkanlarımıza çok iş düşüyor. Biz, meslek komitelerinden gelen raporlar doğrultusunda hareket ediyor, hizmetlerimizi bu kapsamda sürdürüyoruz. Sizlerden Bigamızın ve bölgemizin önemli ve öncelikli konuları üzerinde üyelerimizle birlikte çalışmalar yapmanızı ve Yönetim Kurulumuza görüşülmek ve ilgili mercilere iletilmek üzere önerilerde bulunmanızı, sürekli bir bilgi akışı ve geri besleme sağlamanızı bekliyoruz. Meslek Komitelerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde birçok sorunu ilgili makamlara ilettik ve bazılarına da çözümler üretmiş olduk” dedi.

Doğan konuşmasının devamında; “Bigamıza faydalı olacağını düşündüğümüz projelere imza atacağımıza inanıyorum. Her komitemiz kanun gereği ayda en az bir kez mutlaka toplanmalıdır. Fakat bunun daha fazlasını yapmak sizlerin elinde. Komitelerimiz ne kadar çalışırsa, bizlere ne kadar çok talep getirir, sorunlarını ne kadar çok dile getirirse bizler de tüm bunlara çözüm noktası olarak gayret gösteririz.” diye konuştu.

Yönetim Kurulu olarak meslek komitelerinden gelen talep ve öneriler doğrultusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında da Meslek Komite başkanlarına detaylı bilgiler veren Doğan, bunların meslek gruplarındaki üyelere iyi aktarılması temennisinde bulundu.