BİGA TSO HEYETİ DİJİTAL TRAKYA PLATFORMU TOPLANTISI’NA KATILDI.
2022-12-16 09:18:00
BİGA TSO HEYETİ DİJİTAL TRAKYA PLATFORMU TOPLANTISI’NA KATILDI.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra Çanakkale ve Trakya’da bulunan 26 Oda ve Borsanın ortağı olduğu Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. tarafından yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Dijital Trakya” Projesi ile ilgili toplantı 15 Aralık 2022 tarihinde Keşan’da yapıldı.
Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır’ın da katıldığı toplantıda Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Oda ve Borsa Başkanları, Trakya ABİGEM E-Ticaret Merkezi CEO’su Merter Özdemir, ilgili kurum ve kuruluşların yönetici ve temsilcileri hazır bulundu.
Toplantıda Çanakkale ve Trakya’da faaliyet gösteren üyelerimizin ve yerel İşletmelerimizin dijital dönüşümleri üzerinde kapsamlı görüşmelerde bulunuldu.
Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Dijital Trakya Platformu ile işletmelerimizin E-Ticaret ile dünyanın dört bir yanına satış yapmalarının sağlanması hedeflenmektedir. 7/24 erişebilir teknoloji desteği ile bölgemizin dijital dönüşümüne öncülük etmeyi, ülkemizin küresel alanlarda rekabet gücünü artırarak uluslararası ticaretine güç katmayı hedefliyoruz. Biga TSO olarak üyelerimize yarar sağlayacak olan tüm platformlarda öncü olmaya geçmişte olduğu gibi bugün de devam edeceğiz.” dedi.