BİGA TSO’DAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
2021-09-02 16:20:00
BİGA TSO’DAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından ÇOMÜ - Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nazan Yelkikalan, ÇOMÜ - Dr.İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Erdal Aydın ve Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ertuğrul Bilgücü’ne 2013-2021 yılları arasında üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında Biga TSO ile birlikte yürütmüş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı 17 Ağustos 2021 Salı günü saat 12.00’de TSO hizmet binasında düzenlenen törenle teşekkür plaketi takdim edildi.