BİGA TSO’DAN GÜMÜŞÇAY BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET
2022-09-28 10:25:00

BİGA TSO’DAN GÜMÜŞÇAY BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yöneticileri, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı’yı makamında ziyaret etti.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yönetim üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Serdar Seçilen ve Fuar Komite Başkanı Cüneyt Oflaz ile Arş. ve İstat. Me. Ahmet Boz’un hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga’nın tüm dinamikleri ile birlikte bu yıl 30 Eylül-01-02 Ekim 2022 tarihlerinde 16. Biga Fuarı’nın açılışını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, fuara bu yıl yoğun talepler aldıklarını, standların tamamının şimdiden tahsis edildiğini, yeni düzenlemelerle stand taleplerine yardımcı olunmaya çalışıldığını, üretici firma ve markaların ilgisinin daha da arttığını dile getirdi. Doğan ayrıca fuar ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, Başkan Pastırmacı’yı ve tüm Gümüşçaylıları 30 Eylül 2022 Cuma günü 16’ncı kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı’na davet etti.