BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TOGG TESİSİ ZİYARETİNE KATILDI
2022-08-29 13:44:00

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TOGG TESİSİ ZİYARETİNE KATILDI.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 365 Oda/Borsa başkanı ile 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü TOGG Gemlik Tesislerinde bir araya geldiği inceleme gezisine katıldı.

'Hayalimiz adım adım gerçek oluyor.'

Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanlarına Türkiye’nin Otomobili TOGG’un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak TOGG otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile birlikte tesiste incelemeler yapan Başkan Doğan, "Teknolojiye yapılan yatırımı, ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Kısa zamanda çok büyük mesafe kat edilen projede adım adım sona yaklaşılıyor. Gelecek yıl seri üretime başlanacak olan elektrikli aracımızın bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

'Hayalimiz adım adım gerçek oluyor.'