BİGA OSB YÖNETİMİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET
2023-01-03 10:02:00

BİGA OSB YÖNETİMİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET

Biga Organize Sanayi Bölgesi (Biga OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurettin Duyar, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Fehmi Nuhoğlu, Ümit Topçu ve OSB Bölge Müdürü Orhan Koç 02 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 12.00’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Biga OSB Yönetimini Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Sezen ve Meclis Üyesi Erol Şener’in ağırladığı ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Biga OSB’nin de yönetim kurulu başkanlığını yürüten Biga TSO Başkanı Doğan, Biga OSB Yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, OSB’nin Biga iş dünyasının önemli bir bölümünü teşkil ettiğini, Biga’nın istihdamına ve gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi. OSB’deki firmaların aynı zamanda TSO üyesi olduklarını söyleyen Doğan, birlikte daha pek çok projelere imza atmayı arzu ettiklerini ifade etti.

OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurettin Duyar ise, “Bigamız için birlikte neler yapabiliriz. Biga’yı daha iyi yerlere getirmek için istişare ve iş birliği konularını görüştük. Geçmişte yaşanılan birçok süreçte birlikte hareket ederek Biga iş dünyasına faydalı işler ortaya koyduk. Bu dönemde de tekrardan Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendisinin de dediği gibi iki kurumun ikili ilişkileri üst düzeyde devam ediyor. Sağ olsunlar bize her zaman destek oldular. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Şadan başkanıma ve değerli yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' dileğinde bulunuyorum. Bugün bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.