BİGA ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN BİGA TSO YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ
2022-11-30 14:25:00

Biga Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Oda seçimini üçüncü kez kazanarak güven tazeleyen Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetimini tebrik amacıyla 29 Kasım 2022 Salı günü saat 16.00’da ziyaret etti.

Şadan Doğan ve yönetimini kutlayan Başkan Sokullu, ortak paydalarının Biga olduğunu belirterek, Biga için her türlü iş birliğine, güç birliğine hazır olduklarını ifade etti ve Şadan Doğan’ı yeniden seçilmesinden dolayı kutlayarak başarılar diledi.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan da, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.