Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.
2022-07-14 11:37:00

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde Türk milletinin tüm dünyaya demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Biga TSO Başkanı Doğan, Türkiye'nin istiklaline, istikbaline ve milletin iradesine karşı yapılan hain saldırıyı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz hem Türkiye siyaseti, hem de Türkiye ekonomisi için tarihi bir stres testi oldu. Milletin dirayetiyle bu testten başarıyla geçildi. Yüce milletimiz, her yaştan, her meslekten ferdiyle ülkemizi karanlığa götürmek isteyenlere karşı tarihi bir mücadele vermiştir. Her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanındayız. 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesini benimseyerek her şartta demokrasiyi, milli iradeyi savunmaya devam edeceğiz. İş dünyası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız. Aynı ruh, aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini hep birlikte çalışarak sağlayacağız."

Başkan Doğan, "15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 6'ncı yıldönümünde demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

Vatan milletin, irade milletin!

Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde; ben yok, sen yok, biz varız!

Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

#15Temmuz